.

Селянин, блъска старица на пешеходна пътека в Добрич

На 12 ноември, около 18:00 часа възниква ПТП на кръстовището на ул. „Теменуга” и ул. „Орфей” в град Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация не пропуска пресичащата на пешеходна пътека 76 – годишна жена от град Добрич и я блъска. 28 – годишния водач от с. Телериг, обл. Добрич откарва пострадалата жена в ЦСМП Добрич. След обстоен преглед е установено, че същата е със счупена костица на ляв глезен, освободена за домашно лечение без опасност за живота.

След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУП Балчик са установени криминално проявените Д.М. (37 г.), Н.Ф. (48 г.) и В.С. (27 г.) и тримата от село Стражица, общ. Балчик. В хода на работа е установено, че тримата са извършители на кражба на 11 броя радиатори от общинска сграда на територията на с. Стражица, извършена на 4 ноември т.г.. Вещите обект на кражбата са установени и върнати на собственика. Работата по случая продължава по описа на РУП Балчик.
След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУП Балчик е установен непълнолетния Ж.М. (14 г.) от с. Бобовец, общ. Балчик. В хода на работа е установено, че същия е извършител на взломна кражба на сума пари и хранителни продукти от търговски обект на територията на с. Бобовец, извършена на 26 октомври т.г. Работата по случая продължава по описа на РУП Балчик.

Контролните органи са съставили 12 акта и 25 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР е регистриран един пожар с материални загуби.

13.11.2014 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 4911770072594879764

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item