Dobrich News Добрич новини

МАДЛЕН АЛГАФАРИ в Добрич

Среща с МАДЛЕН АЛГАФАРИ и представяне на новата й книга

Клуб за деца и родители”Усмивки”-Добрич заедно с Работилница за мечти „РАЗ ДВА ТРИ” – Варна и Универсална библиотека”Дора Габе”- Добрич имат удоволствието да ви поканят на среща с

МАДЛЕН АЛГАФАРИ,психотерапевт и писател,за представяне на новата й книга "От "какво ще кажат другите?" До "какво избирам аз?”

на 16 октомври 2014, 17:30ч. в Универсална библиотека”Дора Габе” - Добрич
Нека заедно с Мадлен да потърсим отговор на въпросите: С какво се отличаваме ние, българите? Как преживяваме кризата? От какво се страхуваме и как се справяме с това? Какво означава да сме пораснали деца?Какъв е модела на съвременното българско семейство?Кои са истинските неща в живота ни? Накъде отиваме? Известната психоложка и автор на книгите”Мира нямам”,”Вяра имам”,”Всички можем да летим”.”Приказки за пораснали деца”,”Глад за истински неща”,”Как да се разболяваме правилно”ще бъда представена от Мирослав Зашев, социален психолог, писател и специализант-психотерапевт в Института за психотелесна психотерапия в гр.София,който от началото на календарната 2014 година отвори в град Добрич първия по рода си кабинет за неорайхианска аналитична психотелесна психотерапия-методът,по който работи и Мадлен.
За кампанията „Всички можем да летим” в подкрепа на „пеперудените” деца ще ни разкаже Климентина Терзиева от Работилница за мечти „РАЗ ДВА ТРИ”- Варна.„Всички можем да летим”– е танцов спектакъл, сътворен от Нина Козина, хореограф на балет Арт денс – Варна по едноименната стихосбирка на Мадлен Алгафари, На 3 ноември, в зала 1 на Фестивален и конгресен център ни очаква феерия и магия, в която поезията и танцът ще полетят заедно в подкрепа на „пеперудените” деца на България. Децата, чията кожа е толкова крехка и нежна, че дори майчината милувка може да причини рана и болка.
. * На 16 октомври ще имате възможност да закупите билети за танцовия спектакъл „Всички можем да летим”на 3 ноември,в зала 1 на Фестивален и конгресен център на цена 20 лв.
** Повече информация за кампанията „Всички можем да летим” във Фейсбук страницата Работилница за мечти „РАЗ ДВА ТРИ”.
*** Повече информацията за „пеперудените” деца
Вход свободен
Очакваме ви!