Dobrich News Добрич новини

В София бяха определени шампионите в Мастърс турнирите по тенис

В София бяха определени шампионите в Мастърс турнирите по тенис за момичета и момчета до 10-годишна възраст. Във финалната проява, която се проведе на кортовете на клуб Дема, участваха двама състезатели на Изида, информират от пресцентъра на добричкия клуб.
При момчетата шампион стана Динко Динев от Черноморец Бургас след успех на финала над Светлин Керемедчиев от Спорт Палас с 5-3 0-4 4-1. С бронза се окичи Михаил Иванов от 15-40. Десети завърши представителят на Изида Виктор Дойчев, след като отстъпи с 1-6 от Велизар Илиев от ТК Барс. Преди това Дойчев постигна служебен успех над Виктор Марков от Диана.
При момичетата Денислава Глушкова от Дема триумфира след победа с 5-3 2-4 4-1 над Катерина Димитрова от Локо Пд. Малкият финал бе спечелен от Стела Пеева от Галакси Бургас. 14-а в крайното класиране остана Михаела Йорданова от Изида, която е и с година по-малка от призьорките.
Днес състезателката на добричкия клуб елиминира Белослава Чунчукова от Дема с 6-4 гейма. В мача за 13-ото място отстъпи на Стефания Ламбрева от Локо Пд с 6-4 гейма.