Горещи Новини / Breaking News

Временният синдик на TV7 против агресията на охранителите

Адвокат Панайот Велков твърди, че няма да пречи на нормалната работа на двете медии
Временният синдик на TV7 също e против бруталното нахлуване на охранители в сградата на медията. По думите на адвокат Панайот Велков още днес той ще разговаря с управителя на частната фирма, наета да гарантира сигурността му, докато се опитва да влезе в сградата. Днес в късния следобед юристът се срещна с адвокатите на двете медии.

Повече от 20 дела, по които бургаският адвокат Панайот Велков е бил страна в търговското отделение на Софийския градски съд (СГС), го превърнаха в синдик на TV7 ЕАД и BBT. Изборът му бил случаен, твърди юристът, макар че издържал изпита едва тази година. С дела по несъстоятелност се занимава от пет години.

Временен синдик влиза в телевизиите, за да "запази" имуществото на фирмите. По думите на Велков той не е срещнал съдействие при изпълнение на служебните си ангажименти и това наложило да се обърне към частна охранителна фирма, която остана в сградата много след неговото излизане.

От списък с 200-300 синдици съдът е избрал именно адвокат Велков. Допирни точки между него и съдебния състав няма, категоричен е юристът. Не познава лично Николай Бареков, няма търговски отношения и с кредитора "Ноу фрейм медия България". Твърди, че няма да пречи на нормалната работа на TV7 ЕАД и BBT.


Няма коментари

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]