Dobrich News Добрич новини

Кой кум, кой сват и кой на булката брат - Анализ на банковата ситуация в България

Owner at Andro's Adventures LTD: - Мили колеги и преподаватели, тези които сме учили малко финанси, бихте ли ми помогнали да си обясня няколко неща, защото се обърках малко и ми е много любопитно как стават някои неща:

- Как може една банка, която е под фалит, да бъде предадена на дъщерната си фирма, която би трябвало да се издържа от нея!

Или на по прост език, как Ви звучи следното: Супер богатата майка дава пари на дъщеря си, която е осиновена от френско сиропиталище наскоро. Оказва се обаче, че същата тази майка изведнъж е обявена за измамница, независимо, че досега е била една от най уважаваните жени в държавата. Обвиняват я, че няма пари и е в дългове, но в същото време я карат насила да си прехвърли всичките пари при дъщеря си. От друга страна дъщерята незнае какво става, и докато се усети френската хубавица, държавата я прибира при себе си, защото майка и не си изпълнява задълженията и и се отнемат родителските права! на въпросите на г-н Андреев отговори Стоян Стоянов(на снимката)
[next]
Dobruja Brand - Ендрю, при положение че мащехата е с отнети права за извършване на търговия с банкови инструменти и изобщо да работи в банковата сфера, нормално е ролята и функциите и да бъдат прието от следващият партньор според спогодбата за Солидарност. Сиреч мащехата няма право вече да се нарича с имената си и да завършва с думата: "БАНКА", задълженията и автоматично приема следващия по-големина в случая щерката. Какви пари въртят питаш откровено, онези пари които се запорират за да разрешат по закон изобщо банкова дейност на когото и да било. Много въпроси Национализацията се понеже такъв е закона, с оглед запазването на доверието в банковата система. Красивата френска селянка(Креди Агрикол) е частна собственост както се подразбира от "Френска", нелогично звучи БНБ да има право да национализира и щерката в чужда Юрисдикция. Не е изключено при сериозен проблем да сезираме и Европейските комисии, отговарящи за трансфера на такива едри финансови трансфери. Бащата като се върне ще си потърси правата по закон и ще съди България където трябва навън и ние пак ще платим сметката.
[next]
Owner at Andro's Adventures LTD: - Виж тииииии! Какъв любовен триъгълник! А може и квадрат да се окаже! Значи дотук ми става ясно, че тази красива французойка има поне минимум 2 бащи! Оригиналният със сигурност е французин! Възможно ли е тази драма да е подтикната от един от бащите, защото ревнува от майката? Или просто неиска да загуби дъщеря си? Дали иска да направи гаден номер на майката? Въпросите май повече накланя вече до красивата французойка, отколкото до майката! Просто защото тя излиза ТОЧНО по средата на романа! Дали има нещо, което самата дъщеря крие, и от майка си и от поне минимум 2-те си бащи? Или бащите май ще излязат повече........!
[next]
Dobruja Brand Извини ме не видях че си писал тук, прехвърлих темата на стената на моята медия за да се чете от повече заинтригувани, да видим сега кой кум, кой сват и кой на булката брат. Ясно е, че за да стъпи щерката в България изобщо да бъде официоз някакъв е длъжна да открие юридическо лице/компания/фирма - дейността на тази фирма се определя от устава деклариран предварително в Търговския регистър, лесно се проверява, достъп почти неограничен. Дейността на новата компания, особено пък банкова такава се преразглежда след драконови проверки, на пълната документация и внесените гаранционни фондове, както споменах преди малко. До тук на въпроса ти следва да се отговори че щерката е с двама бащи, тя си е намерила тук втори, подразбира се че го е търсила - това се нарича бизнес практика. Дали искала да направи гаден номер? - надали, с 8,29% от собствеността си като редови акционер, няма реален шанс да спъне мамчето, но в случай на Революция по подобие на 1944 септември 9, Държавата е длъжна да национализира мамчето, а щерката е в необрано лозе и се черви че името и се тиражира в не много добър контекст и светлина, нали не забравяш уважаеми Ендрю че Френската селянка оперира широко във Франция - рейтингите в бизнеса са важни. - това по въпроса че щерката излизала по средата на скеча. Дали щерката е или не е дупена, има кой да каже след като са и дали банков лиценз, гинекологията е трудна професия, както съм чувал само пут какво напрежение и стрес работят лекарите, това в подкрепа за стачните действия на медиците ни. Ясно ти е че по-природа може да има само един биологичен баща, пъстрока тук щерката си го е избрала, а колко още бащи обслужва, то па много важно това, телефония указател ми е пълен с персонажи Стоян съм, нали разбра

Публикувано от Dobruja Brand