Dobrich News Добрич новини

Кражби

На 27 май, е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект на територията на с. Свети Никола, общ. Каварна. Установено е, че за времето от 14:00 часа на 26 май до 07:00 часа 27 май, чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на 179 броя кутии цигари от различни марки. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна.
На 27 май, около 15:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от имот находящ се на територията на с. Чернооково, общ. Генерал Тошево. Установено е, че за времето от 20:00 час на 25 май до 09:30 часа на 27 май, чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в стопанска постройка. По данни на тъжителя е извършена кражба на електрически инструменти и моторен трион за рязане на дърва. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Генерал Тошево.
На 27 май е получено съобщение за извършена кражба от общински имот на територията на с. Тюленово, общ. Шабла. Установено е ,че за времето от 17:30 часа на 26 май до 07:30 часа на 27 май, чрез взлом неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари и електрически уреди. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Шабла.
Контролните органи са съставили 10 акта и 20 фиша за констатираните от тях нарушения.
На територията на ОД на МВР Добрич е регистриран един пожар без материални щети.
28.05.2014 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ