.

Пролетен пленер "Музикални пърформанси"

От 21 до 23 май 2014г. на територията на ДКИ КЦ "Двореца" – Балчик, ще се проведе пролетен пленер на ученици от осми клас и техни...

От 21 до 23 май 2014г. на територията на ДКИ КЦ "Двореца" – Балчик, ще се проведе пролетен пленер на ученици от осми клас и техните преподаватели - Георги Кенаров и Димитър Борисов от НУИ "Добри Христов" - Варна. За поредна година, красотата на природа и архитектура, културните и идейни завещания на миналото, ще вдъхновяват младото творческо поколение. 20-те ученици и техните преподаватели са част от специалността "Изящни изкуства и Рекламна графика" във варненското училище по изкуствата.
Още на 20 май в галерия "Тихото гнездо" ще бъде открита изложба, озаглавена "Пролетни настроения в Двореца". Представените в нея творби са дело на същите млади художници от Национално училище по изкуствата "Добри Христов" - Варна. Част от самата изложба ще бъдат и музикалните изпълнения на ученици от специалност фолклор към училището.
След 23 май пролетният пленер ще продължи в град Варна. Творбите - акварели ще бъдат представени в заключителна изложба на територията на ДКИ КЦ "Двореца". Пресцентър на ДКИ КЦ "Двореца" Балчик.
Reactions: 

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Култура 291851939551894418

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item