.

Колекция от снимки на успешно изпълнени проекти с европейско финансиране на територията на област Добрич

В Областна администрация гостува Изложба „Стъпки по пътя към програмен период 2014-2020 г.
В Областна администрация е подредена изложба от ОИЦ-Добрич, която представя разнообразна колекция от снимки на успешно изпълнени проекти с европейско финансиране на територията на област Добрич и кратка информация за постигнатите резултати. От 24 до 30 ноември 2014 г. изложбата предстои да бъде открита във всички общини от областта.
Според предварително изготвената програма, в деня на мероприятието експертите от Областния информационен център Добрич ще присъстват с мобилен офис в съответната община, където всички заинтересовани лица ще бъдат информирани за проектите включени в изложбата. Желаещите ще получат и актуална информация за процеса на програмиране и подготовка на оперативните програми за периода 2014-2020 г.; за нормативните документи свързани с изпълнението на проекти, финасирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ); ще получат информационни и рекламни материали.
С провеждането на националната кампания, мрежата от 28 информационни центрове в страната цели да популяризира своята дейност, постигнатите разултати по проекти, финнасирани по Оперативните програми за програмен период 2007-2013 г. и новите възможности през програмен период 2014-2020 г.

Допълнителна информация и график на предстоящите мероприятия може да бъде намерен в рубриката „Календар" на http://eufunds.bg/.
Reactions: 
Добрич, България Добрич, България

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Добрич 4122615928494810157

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item