.

Кражбите днес

На 25 октомври, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се във вилна зона „Лозята” в град Добрич. Установено е, че за времето от 18:00 часа на 24 октомври до 09:50 часа на 25 октомври, чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на два куфара с ръчни инструменти и около 50 литра вино. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 21 октомври е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Видно, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на пералня машина, печка на твърдо гориво, маса, фитнес уреди и градински тример. От незабавно проведените оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУ МВР Каварна са установени извършителите на деянието криминално проявените Е.Х. (23 г.) от с. Видно и М.Д. (25 г.) от с. Белгун. Част от инкриминираните вещи са установени и иззети по надлежния ред. Материалите по случая са докладвани на РП Каварна.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани два пожара без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

26.10.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Реакции: 
Добрич, България 9650 Kavarna, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 446105408075265186

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Реклама

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Приятели?


Реклама

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Продава:

Daewoo LanosDaewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 1, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item