.

Заловени контрабандни цигари

На 12 май, около 09:00 часа, след проведени ОИМ във връзка с противодействието на разпространението на акцизни стоки без бандерол, служители на Първо РУ Добрич при извършване на проверка на лицето Г.Х., на 59 г. от гр.Добрич в района на кооперативен пазар, намират общо 13 кутии цигари, необлепени с акцизен бандерол, а до него в кофа за смет са открити още 3 кутии, за които лицето заявява, че са негови. Същите са предадени в Митническо бюро Добрич.

На 12 май, около 13:45 часа, след проведени ОИМ във връзка с противодействието на разпространението на акцизни стоки без бандерол, служители на Първо РУ Добрич при извършване на обход в района на кооперативен пазар, намират общо 10 кутии цигари, необлепени с акцизен бандерол в метална конструкция зад павилион „Лафка”. Същите са иззети за предаване в Митническо бюро Добрич.

На 12 май, в 18:50 часа е получено съобщение от служители на ЦСМП Добрич, че в отделението е постъпило лицето С.М., на 58 г. от гр.Добрич, жив. в с. Пчеларово, с фрактура на долен ляв крайник, като същата е пострадала вследствие прегазване от конска каруца. При извършената проверка е установено, че лицето Р.Д., на 29 г. от с.Пчеларово, при управление на ППС с животинска тяга, не успява да контролира ППС, вследствие уплаха на коня от преминаващ автомобил и закача с каруцата движещата се в дясната част на пътното платно С.М., събаря я на асфалта, при което каруцата прегазва с едното колело левия крак на пострадалата, която е с фрактура, без опастност за живота, транспортирана до МБАЛ Добрич от екип на ФСМП Ген. Тошево. По случая е образувано досъдебно производство.

През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич няма регистрирани пожари.

13.05.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 410689788055991466

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Jobs.Dobruja.com

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item