Горещи Новини / Breaking News

Явен проблем в организацията на БЧК - Добрич?

Цитат: Elitsa Stoyanova -
ДО ВСИЧКИ БЕДСТВАЩИ - ако имате възможност, и спешна нужда можете да отидете директно в БЧК на ул. Отец Паисий 19 и да заявите нуждите си С ЛИЧНА КАРТА!!!
Те не ходят при хората, а хората трябвало да ходят при тях!!!
ЗАТОВА ХОДЕТЕ, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИЗСИПА ПОМОЩИТЕ ЗА ВАС НА ТЯХ - В СЕЛО ПОБЕДА!!!!!!!!!! ИЗИСКВАЙТЕ!!!!!!!!!
ВАЖНО!!!!!Работно време - от понеделник до петък от 09:00 - 18:00

Цитат:Hristina Pelova
Такааа.... след като се успокоих от скандала с "любезната дама" от БЧК Добрич, искам да обърна внимание, че тя крещейки ми заяви, че складовете им са пълни с дрехи, обувки, завивки, храна. Имало било много! Някой уведомява ли пострадалите добричлии, че могат да вземат необходимите на първо време неща и оттам? Увериха ме, че цялата страна изпраща и бусове буквално бълвали помощи към Добрич! Как стигат те до бедстващите?
Но в същото време не раздавали на същите тези потърпевши получените колети с помощи

Цитат: Hristina Pelova
Пиша нов пост, защото явно имаме проблем: ЗВЪННАХ НА ЖЕНА ОТ СПИСЪКА С НУЖДАЕЩИ СЕ - ХВАНАХ Я ТЪКМО КАТО СЕ ВРЪЩА ОТ БЧК! ОТ ТАМ СА Й ДАЛИ САМО ПАКЕТ МАКАРОНИ, БЕЛИНА И ДВЕ ВАФЛИ! ДРЕХИ НЯМАЛО!!!! ХОРАТА НЕ ЗНАЯТ! КАКВО ПРАВИ БЧК?????КЪДЕ СА ПОМОЩИТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ?!

Цитат: Daniela Genova
Исам да ви кажа, че днес пратих колет по куриерска фирма, която участва дарителски за изовзването. Казаха ми, че БЧК отказва дрехи. Имали нужда от препарати, консумативи и храна. И ми таксуваха колета. На кое да вярвам вече!

Цитат: Maria Dobreva
Мили приятели.Явно напрежението вече идва в повече и на служителите от БЧК .Току-що говорих с д-р Еринозов. Обясних за ситуацията . Той призна , че не им достигат силите за да стигнат до всички.,въпреки че продължават да разнасят вода. Моли който има възможност да отиде в централата на ул."Отец Паисий" и от там ще получи вода .Дрехите все още се сортират но.... някой едва ли си струва да бъдат раздавани ...

Цитат: Veneta Dimitrova
Аз също си поговорих с "любезната" дама от БЧК вчера. Получих уверение, че имало мобилни групи, които разнасяли постоянно на нуждаещите се. Бедстващите можело да ходят и на място да получават необходимите неща. Не било необходимо да имат документ, те имали списък. Няма ли някой, който да изпрати някоя медия до БЧК Добрич и да се изясни на обществото как работят?

Цитат: Daniela Genova
Исам да ви кажа, че днес пратих колет по куриерска фирма, която участва дарителски за изовзването. Казаха ми, че БЧК отказва дрехи. Имали нужда от препарати, консумативи и храна. И ми таксуваха колета. - Днес говорих с тяхна служителка и тя ми каза: "БЧК от днес няма нужда от дрехи! За това ако искате да пращате дрехи-таксуваме.На кое да вярвам вече!

Информация от група за подпомагане на Добрич във Фейсбук: Да Помогнем на Добрич

Няма коментари

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]