Dobrich News Добрич новини

ПТП с пострадали

На 27 февруари в 23,45 часа в РУ Каварна е заявено от В.В., на 22 г. от гр. Каварна, че Неизвестно лице за времето от 22,30 ч. до 23,30 ч. е надраскал четирите врати, калници и преден капак на личния й лек автомобил «Хонда», с ТХ регистрация, паркиран в гр. Каварна, на ул. "Хаджи Димитър". Образувано е досъдебно производство по случая.

На 27 февруари в 15,45 ч. в Първо РУ Добрич е заявено от М.Л, на 24 г. от с. Дончево, че Неизвестно лице, за времето от 15,35 ч. до 15,40 ч. е срязало две задни гуми на управлявания от нея товарен автомобил «Форд», със СО регистрация, паркиран пред жилищен блок на бул. 25-ти септември за товаро-разтоварна дейност. Образувано е досъдебно производство.

На 27 февруари в 16,20 ч. служители на РУ Албена, до бензиностанция "Петрол" с. Оброчище, на гл. път Е-87 спират лек автомобил «Рено», с ТХ регистрация, управляван от Р.Р., на 22 г., известен на МВР от с. Оброчище, изпробван с орален тест за наркотични вещества дрегер "Дръгтест 3000", като уреда отчита положителен резултат, за наличие на тетрахидроканабинол. Отказва да даде биологични проби за изследване с протокол. По случая е образувано е бързо производство.

На 27 февруари в 14,45 ч. от служители на Първо РУ Добрич по ул. "Боряна" е спрян лек автомобил «Опел», с ТХ регистрация, собственост и управляван от Я.И., на 22 г. от гр. Добрич. След извършена проверка е установено, че същата е неправоспособна и управлява МПС в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление на 14.02.2017 г. Задържана за 24 часа. съставен АУН, иззети рег. табели. Образувано е БП.

На 27 февруари в 22,47 ч. чрез ЕЕН 112 в ОДМВР Добрич е получен сигнал за възникнало ПТП с пострадали на територията на Второ РУ Добрич, между с. Смолница и с. Ловчанци, общ. Добричка. Посетено от дежурен по КАТ, екипи на ПБЗН и ЦСМП при МБАЛ Добрич. Установено е че лек автомобил «БМВ 523», с ТХ регистрация, собственост на Д.С., на 30 г. от с. Ловчанци, управляван от неправоспособния Г.К., на 25 г., от с. Ловчанци, поради движение с несъобразена скорост по общински път от с. Смолница за с. Ловчанци, напуска пътното платно в ляво по посоката си на движение и се блъска последователно в две дървета, като в резултат на това водача почива на място. Пътниците Д.С., на 30 г. и З.Н., на 29 г. от с. Ловчанци са настанени в отделение по реанимация при МБАЛ Добрич с опасност за живота. Взети кръвни проби. Образувано ДП по случая.



През последното денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 2 пожара без загуби. При едно ПТП е оказана техническа помощ.



28.02.2017 г. ОД НА МВР – ДОБРИЧ