.

Кражбите днес и алкохол по пътищата

На 18 ноември, около 06:55 часа е получено съобщение за извършена кражба от общински имот, находящ се в ж.к. „Балик” в град Добрич. Установено е, че през ПВЦ прозорец неизвестен извършител е проникнал в столовата. Извършена е кражба на хранителни продукти на стойност около 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 18 ноември, около 10:40 часа в с. Красен, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,39 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И.Н. (51 г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.


На 18 ноември, около 14:30 час е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Дъбрава, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 13:30 часа до 14:10 часа, чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в стопанска постройка. По данни на тъжителя е извършена кражба на около 55 литра домашна ракия и хранителни продукти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На 19 ноември, около 23:50 часа в с. Стожер, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” със силистренска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,43 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.П. (37 г.) от с. Стожер. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 19 ноември, около 17:40 часа на входа на град Добрич – КПП Варна е спрян за проверка лек автомобил „Форд” със силистренска регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,39 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан О.П. (37 г.) от с. Подслон, обл. Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.


На 20 ноември, около 11:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на главен път град Балчик посока град Каварна. Установено е, че водач на лек автомобил „Опел” с варненска регистрация при маневра обратен завой предизвиква ПТП с лек автомобил „Шкода” с румънска регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП са нанесени значителни материални щети по двата автомобила Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани два пожара с нанесени материални загуби и два пожара без материални щети.

21.11.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 1042120498043428347

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Jobs.Dobruja.com

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item