.

Кражбите днес и ПТП до Владимирово

На 9 ноември, около 18:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартамент находящ се по бул. „Русия” в град Добрич. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на мобилен телефон и преносим компютър. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 ноември, около 16:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартамент находящ се в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на преносим компютър и златни накити с тегло около 20 грама. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 9 ноември, около 15:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Владимирово, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Опел” с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС, напуска пътното платно и се удря челно в бетонен стълб на електро-преносната мрежа. От настъпилото ПТП е пострадал водача на автомобила Д.Д. (61 г.) от град Варна, който е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на ребра, без опасност за живота. Извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат. По случая е съставен АУАН по ЗДвП.

На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани пожари. Спасителните екипи са оказали 3 технически помощи за отстраняване на паднали дървета и скъсани проводници вследствие на метереологичните условия.

10.11.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Реакции: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 6678178339245229297

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Реклама

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Приятели?


Реклама

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Продава:

Daewoo LanosDaewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 1, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item