.

Противозаконно отнемане на автомобил

ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ

На 21 ноември, около 01:50 часа е получено съобщение за извършващо се противозаконно отнемане на автомобил марка „Фолксваген” в района на ж.к. „Балик” в град Добрич.
Незабавно на място са изпратени полицейски екипи от Първо РУ МВР Добрич. Извършени са редица заградителни мероприятия в района на местопроизшествието.
От проведените незабавно процесуално следствени действия на място в автомобила е установен и задържан криминално проявения Е.И. (28 г.) от град Добрич.
В хода на работа е установено, че чрез въздействие на проводници върху запалителната система, задържания и негов съучастник са успели да преместят автомобила.
Втория извършител на деянието е успял да избяга от местопроизшествието. Работата по установяването и задържането му продължава.


ОД МВР ДОБРИЧ
Реакции: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 6988473927153062355

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Реклама

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Приятели?


Реклама

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Продава:

Daewoo LanosDaewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 1, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item