.

Кражбите днес

На 24 октомври, около 12:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот в с. Септемврийци, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор и аудио уредба. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 24 октомври, около 14:00 часа по ул. „Дунав” в град Добрич е извършена проверката О.М. (42 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло около 1 грам, реагираща на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения О.М.. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 октомври, около 17:00 часа в района на ж.к. „Балик” в град Добрич е извършена проверка на А.С. (21 г.) от град Добрич. В хода на проверката са установени 3 броя таблетки с тегло 2,8 грама, реагиращи на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа А.С. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 октомври, около 17:00 часа в ж.к. „Балик” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача с техническо средство за употреба на наркотични и упойващи вещества уреда отчита положителна проба за употреба на марихуана. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.С. (21 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 октомври, около 20:30 часа в ж.к. „Добротица” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,58 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан П.М. (55 г.) от с. Кранево, обл. Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани два пожара без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.
25.10.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 869594798344888498

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Jobs.Dobruja.com

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item