.

Кражбите днес

На 8 септември, около 16:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект на територията на град Тервел. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал в обекта и е извършил кражба на дамски портфейл с намиращите се в него сума пари и лични документи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

На 8 септември, около 18:30 часа се тъжи 86-годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, за времето от 14:00 часа до 16:30 часа е получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъж, който я въвежда в заблуждение. Малко по-късно жената предава сумата от 1 700 лева през терасата на жилището си. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

ОД МВР ДОБРИЧ, отново апелира гражданите на областта да не се доверяват и да не дават пари на непознати. При всяко подобно обаждане да търсят съдействие на телефон 112.
Благодарение на будната съвест на гражданите и своевременното алармиране на полицейските органи, на 8 септември са предотвратени 9 опита за телефонна измама.
При всяко съмнение, не се колебайте и потърсете връзка с роднини и органите на МВР.


На 8 септември, след проведени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установени извършителите на кражба от търговски обект в с. Пчелник, обл. Добрич, извършена на 4 август т.г. Повдигнато е обвинение на криминално проявените С.И. (48 г.) от с. Травник, Н.И. (33 г.) от с. Средище, обл. Силистра и Р.Х. (28 г.) от град Добрич. Материалите по случая са докладвани на РП Добрич. Част от инкриминираните вещи са иззети по надлежния ред. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на извършителите продължава по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 8 септември, около 20:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от магазин находящ се на територията на к.к. Албена. Установено е, че около 19:00 часа е извършена кражба на лични вещи комплект бански костюми, плажна хавлия и плажни играчки. От проведените оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установен извършителя на деянието 57-годишната Р.С. от град Добрич. С протокол за доброволно предаване, жената предава инкриминираните вещи. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Албена.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 3 пожарa на сухи треви и отпадъци без материални загуби и 1 пожар с нанесени материални щети.

09.09.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 316898677198433494

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Jobs.Dobruja.com

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item