.

Кражбите вчера

На 19 септември, около 15:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от общински имот, находящ се в град Каварна. Установено е, че през незаключена врата неизвестен извършител е проникнал в стаята. По данни на тъжителя е извършена кражба на чанта с намиращите се в нея сума пари, златни накити с тегло 2 грама и лични документи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 19 септември, около 16:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път II-29 на около 2 км. преди град Генерал Тошево. Установено е, че лек автомобил „Дачия” с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост напуска пътното платно в ляво по посока на движението си и се преобръща в крайпътна нива. Водача на автомобила В.А. (35 г.) от с. Крушари, обл. Добрич е прегледан в МБАЛ Добрич и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. От настъпилото ПТП са нанесени значителни материални щети по МПС. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

На 19 септември, около 18:00 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения М.Ж. (27 г.) от град Добрич. В хода на проверката са установени 3 броя топчета с кафяво прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество хероин с тегло 0,1 грам. С полицейска мярка за срок от 24 часа М.Ж. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 септември, около 21:50 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Л.Б. (31 г.) от град Варна. В хода на проверката е установена суха тревна маса, реагираща на наркотичното вещество канабис с тегло около 1 грам. С полицейска мярка за срок от 24 часа Л.Б.. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 19 септември, около 12:15 часа в с. Оброчище, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация, управляван от И.И. (46 г.) от с. Оброчище. При извършена проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водача управлява автомобила в едногодишен срок от наложено му наказание лишаване от право да управлява МПС. С полицейска мярка за срок от 24 часа И.И. е задържан в РУ МВР Албена. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 1 пожар на сухи треви и отпадъци без материални загуби и два пожара с нанесени материални щети. Оказани са 6 технически помощи за разчистване на паднали дървета.

20.09.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България 9650 Kavarna, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 2497395707445220218

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Jobs.Dobruja.com

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item