.

Кражбите днес

На 12 септември, около 17:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се в района на бул. „Добруджа” в град Добрич. Установено е, че за времето от 08:00 часа до 17:30 часа на 12 септември чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в апартамента. По данни на тъжителя е извършена кражба на златни накити и сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 12 септември, около 19:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находя се по ул. „Полк. Дрангов” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на метална врата неизвестен извършител е проникнал в апартамента. По данни на тъжителя е извършена кражба на сребърни монети, сума пари и преносим компютър. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 12 септември, около 20:20 часа е получено съобщение за извършена кражба по ул. „Страцин” в град Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал в лек автомобил „Тойота” с добричка регистрация. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари, лични документи и таблет. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 12 септември, около 15:30 часа на главен път III-293 е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от С.А. (21 г.) от с. Загорци, обл. Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на МПС е неправоспособен. Същия управлява автомобила в едногодишен срок от наказание наложено му административен ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.
[next]
На 12 септември, около 19:00 часа служители на Първо РУ МВР Добрич извършват проверка на павилион за вестници находящ се по бул. „Трети Март” в град Добрич. В хода на проверката са установени и иззети по надлежния ред 3 600 къса цигари без акцизен бандерол от различни марки. Установен е ползвателя на търговския обект Г.Г. (33 г.) от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОД МВР Добрич.

На 12 септември, около 23:20 часа по ул. „Теменуга” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с варненска регистрация. В хода на проверката е установена суха ревна маса реагираща на наркотичното вещество канабис с тегло 0,4 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Ж.С. (19 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 септември, около 01:00 часа по бул. „Русия” в град Добрич е спрян за проверка мотоциклет „KYMCO” с добричка регистрация. В хода на проверката е установена суха тревна маса реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис с тегло 0,4 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Б.А. (23 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.


На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 4 пожарa на сухи треви и отпадъци без материални загуби.

13.09.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 2556441458763774674

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Jobs.Dobruja.com

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item