.

Районен съд – гр. Балчик организира обучение

Районен съд – гр. Балчик организира обучение на кметове и кметски наместници за връчване на съдебни книжа
Районен съд - гр. Балчик организира на 09.03.2016 г. от 13,30 ч. среща с връчителите на съдебни книжа от кметствата на селата, разположени на територията на Община Балчик. Темата на събирането е връчването на призовки и съобщения по Гражданския процесуален кодекс и Наказателно-процесуалния кодекс. Целта на срещата е да се подобри начина на оформяне и своевременно връщане на съдебните документи. Районен съд – гр. Балчик уточнява, че стандартно оформените призовки и съобщения са гаранция за зачитане правата на участниците в делата и предпоставка за своевременно разгледан и решен съдебен процес.

Районен съд – гр. Балчик разчита с тази своя инициатива да направи по ефективни работните си отношения с лицата, които взаимодействат с него. В случая това са кметовете и кметските наместници в селата, които по закон са задължени да връчват съобщения, когато в мястото на връчване няма съдебно учреждение.

Политиката за по – добро управление на делата е сред приоритетите на съда.
Reactions: 
Добрич, България Балчик, България

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Районен съд Балчик 4783756791345234229

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.bestjobs.bg

Jobs.Dobruja.com

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item